Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Berg 7 A in Budel 6021 RW

Berg 7 a

6021 RW Budel
€ 100.000,- k.k.
0478-510342

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Buiten de bebouwde kom van Budel op een perceel van 5.560 m2 gelegen ruime schuur van ca. 110 m2 met aan beiden zijde een zijvleugel. De schuur is in 2004 geheel gerenoveerd en voorzien van een betonvloer en 2 elektrische openslaande deuren. Achterop het perceel staat nog een gemetseld...
Lees meer

Omschrijving

Buiten de bebouwde kom van Budel op een perceel van 5.560 m2 gelegen ruime schuur van ca. 110 m2 met aan beiden zijde een zijvleugel. De schuur is in 2004 geheel gerenoveerd en voorzien van een betonvloer en 2 elektrische openslaande deuren. Achterop het perceel staat nog een gemetseld dierenverblijf.
Het perceel is geheel omheind met een hekwerk. Aan de straatzijde bevindt zich een openslaande poort. Het pad (nummer 177 op het kadastrale kaart) naast het perceel wordt thans gehuurd van de gemeente. Er bestaat een mogelijkheid dit perceel erbij te huren.

• Koper dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen op de nuts voorzieningen.
• In het vigerende bestemmingsplan heeft het object de bestemming "agrarisch met waarden -1". Voor meer informatie over de mogelijkheden wordt verwezen naar www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Cranendonck.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Eventuele bijgesloten plattegrond-tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 100.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 5560 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Budel Sectie H Perceelnummer 178 Oppervlakte 5560 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Berg 7 a, 6021 RW Budel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.